Diensten

Strategisch marketingadvies

ComCompany schrijft marketingplannen voor bestaande en nieuwe organisaties. Een gedegen visie en een goede marketing-communicatieplanning zorgen ervoor dat u het optimale resultaat haalt uit uw communicatiebudget.

Communicatieadvies
ComCompany helpt u met het optimaliseren en ontwikkelen van uw communicatiemiddelen: websites, folders, advertenties, persberichten etc. Van het kritisch bekijken en redigeren van bestaande materialen tot het ontwikkelen van nieuwe concepten en huisstijlen.

Projectmanagement
Vaak worden nieuwe projecten in de lopende organisatie ondergebracht. Hierdoor krijgen ze niet de aandacht, die nieuwe activiteiten verdienen. ComCompany is ervan overtuigd dat het tijdelijk inhuren van specialistische mankracht een vereiste is om nieuwe projecten optimaal in de markt te positioneren. Na de implementatie begeleiden wij - desgewenst - uw mensen om een succesvolle voortzetting te waarborgen.

Leisuremarketing en -management
ComCompany is gespecialiseerd in marketing- en communicatiemanagement voor de vrijetijdssector. Van het schrijven van marketingplannen tot en met de ontwikkeling van folders, websites, nieuwsbrieven en advertenties voor organisaties in de vrijetijdssector.